BORGMESTERKANDIDAT

De sidste mange dage har jeg fået utallige opfordringer fra rigtige mange - både partimedlemmer og borgere om at stille op til borgmesterposten i Aalborg Kommune 🌹

Vi har været gennem en tid med et utroligt negativt fokus, og efter Thomas meldte sin afgang, er det tid til at kigge FREMAD. Der er brug for NYTÆNKNING OG FORNYELSE i borgmesterstolen, så Socialdemokratiet kan sidde sikkert ved roret de næste mange, mange år.

Derfor stiller jeg mig til rådighed til at blive AALBORGS NYE BORGMESTER fra 1. august og spidskandidat til valget i 2025.

🌹 Aalborg Kommune skal være motoren i hele Nordjylland og tiltrække viden og kompetencer til vores stærke erhvervsliv.

🌹 Aalborg Kommune skal tage sig af børn, unge og ældre med den bedste kvalitet i landet.

🌹 Aalborg Kommune skal være attraktiv at bo og leve i. Der skal være boliger til enhver smag - rig som fattig - over hele kommunen.

🌹 Aalborg Kommune skal gå aktivt ind i klimakampen. Den grønne omstilling er også en kamp om udvikling og arbejdspladser, og de skal naturligvis trækkes til Aalborg

🌹 Aalborg Kommunes fritidsliv, kultur og rekreative åndehuller skal vi styrke, så vi alle sammen kan nyde godt af hele kommunens værdier.

Efter næsten 10 år i byrådet - også med en tur forbi gruppeformandsposten - har jeg solid politisk erfaring. Jeg stiller mig til rådighed, fordi jeg mener, at der er behov for noget HELT NYT i borgmesterstolen efter 100 år ved magten.

I er velkommen til at kontakte mig, hvis i vil vide mere.

Lisbeth Lauritsen - Med Aalborg i hjertet