Hjælp mig og
bliv frivillig her

For at jeg kan blive valgt, har jeg brug for alt den frivillige hjælp jeg kan få. Jeg håber meget, at du har mod på at give en hånd med, så vi sammen kan sikre, at Aalborg Kommune bliver endnu bedre i fremtiden.
Du kan tilmelde dig som frivillig nederst på siden.

Frivillige opgaver

Der findes mange forskellige muligheder for at være frivillig. De forskellige opgaver kan både løses hjemme hos dig selv,  såvel som i fælleskab med andre.

Nogle af de frivillige opgaver der findes ses her:

  • Dele materialer ud hvor jeg bor
  • Deltage i gadeaktiviteter
  • Pakke og forberede materialer
  • Hænge plakater op
  • Aktioner på de sociale medier

Opgaverne kan varierer fra at vare 5 minutter til en hel dag, det er helt op til dig, hvor meget tid du har mulighed for at give - alt den hjælp, jeg kan få vil være til stor gavn.

Hvis du har andre tanker om, hvad du gerne vil hjælpe mig med, så vær ikke bleg for at tage fat i mig på mail:
ll-byraad@aalborg.dk eller telefon (40 32 96 60) - så finder vi ud af, hvordan dine tanker kommer bedst i spil.

Tanker fra en frivillig

"Jeg er frivillig for Lisbeth, fordi jeg gerne vil have, at der er en, som minder om mig selv og mine holdninger mest muligt, når der skal tages beslutninger for Aalborg Kommune - og det gør Lisbeth.

Jeg er træt af gamle mennesker i kommunalpolitik. Kommunen vrimler med unge, ambitiøse og idealistiske unge - det skal vores byråd også afspejle!"

Simone
Studerende på It- design og applikationsudvikling

Bliv frivillig

Jeg har brug for alt den frivillige hjælp jeg kan få. Jeg håber meget at du har mod på at give en hånd med, så vi sammen kan sikre et bedre Aalborg.    Tak fordi du vil være med i kampen. Ved at give os dine oplysninger, accepterer du at modtage beskeder og mails fra os.

    Lisbeth Lauritsen - Med Aalborg i hjertet