Hvem er
Lisbeth Lauritsen?

Jeg er 36 år, har tre små børn og bor i Nørresundby. Jeg har siddet i Aalborg Byråd i næsten 8 år, og jeg vil kæmpe for at have en plads i byrådet i fire år mere.

Hvem er Lisbeth?

Jeg har siddet i Aalborg Byråd for Socialdemokratiet siden 2014 og jeg arbejder hårdt for, at gøre Aalborg til en by, hvor der er plads til alle. Der skal være plads til alt fra direktøren til rengøringsassistenten. Fra boligejeren til lejeren. Fra storfamilien til solomoren. Og jeg kunne blive ved.

Jeg er opvokset et sted i samfundet, hvor pengene ikke var store. Begge mine forældre er ufaglærte og min far var, og er, alkoholiker og psykisk syg, og har været det så længe jeg kan huske. Vi har flyttet og flyttet rundt og min barndom har været en værre rodebutik. 

Hvorfor fortæller jeg det?

Fordi det er en kæmpestor del af mig. Jeg er vokset op med uretfærdigheden og uligheden tæt inde på livet, og nu vil jeg arbejde for, at alle børn får samme muligheder uanset, hvor de er vokset op. Derfor er jeg i politik.

Desuden er jeg 36 år, gift med Rasmus, mor til tre søde børn og bor i et hus i Nørresundby.

Hvem er jeg som politiker?

Du kan have fuldstændig tillid til, at jeg er en åben og ærlig politiker, der både fortæller, når det går rigtig godt med de politiske sejre, men også fortæller om de svære sager, når økonomien f.eks. tilsiger, at vi skal finde flere millioner i budgettet - også på steder, hvor det gør rigtig ondt. Det er nemlig et vilkår i politik. 

Vi træffer svære og - nogle gange - hårde beslutninger, men du kan være helt sikker på, at jeg har hjertet på det rette sted og altid er klar til at lytte til  dig og til øvrige borgere i kommunen.

Jeg mødes gerne både med mennesker, jeg er enige og dybt uenige med. Sådan mener jeg, det skal være i et sundt demokrati, og sådan skal det naturligvis også være i Aalborg. 

Lisbeth Lauritsen - Med Aalborg i hjertet