På legepladsen er alle børn lige

Mellem rutsjebaner og gynger, mødes børn fra alle mulige forskellige familier. Vores 5-årige finder altid en ny ven efter to minutters ophold på legepladsen og jeg synes det er så fint og smukt.

Mine børn vokser op i en ressourcestærk familie - ingen tvivl om det. Og jeg bliver rigtig glad, når mine børn finder sammen med andre børn, der ikke ligner dem selv på legepladsen.

Jeg har en stor tro på, at vores børn skal se og møde alle slags familier og børn for at få den bedste forståelse af, hvad det er for en verden de vokser op i, og for at få en grundlæggende respekt for andre mennesker. Og legepladsen er da det bedste sted at starte den rejse, ikke?

De sidste år har vi bygget flere legepladser rundt om i kommunen, og det skal vi blive ved med. De skaber glæde og værdi for rigtig mange børn og familier.

Lisbeth Lauritsen - Med Aalborg i hjertet